Finanční stránka partnerství

GENERÁLNÍ PARTNER: 300.000 KČ ZA ROK
Dominantní partner týmu. Velké logo na plovácích, na hlavní plachtě, kosatce i genakru. To přinese velkou propagaci partnera v místě konání závodu, ale také v televizi a dalších médiích. Partnerství zahrnuje také VIP servis, který umožňuje sledovat posádku z VIP zóny Extreme clubu a účast v rozjížďce na foilujícím katamaránu GC32. Reklama se objeví také na českých vodách na katamaránu A-cat, se kterým David Křížek také závodí.

HLAVNÍ PARTNER: 100.000 KČ ZA ROK
Hlavní partner týmu, jehož logo se objeví na hlavní plachtě, ale i na řadě dalších míst, včetně propagačních materiálů a tiskových zpráv. To zajistí propagaci partnera nejen v místě konání závodů, ale také v televizi a dalších médiích.
Partnerství zahrnuje také adekvátní VIP servis. Posádku bude možné sledovat z VIP Extreme clubu a zažít trénink na foilujícím katamaránu GC32. Reklama se objeví také na domácích vodách.

PARTNEŘI A DODAVATELÉ: 20 - 90.000 KČ ZA ROK
Logo partnerů a větších dodavatelů se objeví ve spodní části hlavní plachty, kde bude dobře viditelné při detailnějších záběrech posádky. To se pak objeví v médiích a televizi po celém světě, ale také v České republice. Loga budou navíc součástí všech propagačních materiálů a tiskových zpráv.
Samozřejmě se počítá s pravidelnou propagací partnerů a dodavatelů na sociálních sítích Facebook a Instagram.